Acties maart – mei 2019

cow cooling
acties delaval

NIEUW: Cow Cooling

Warme zomer? Met Cow Cooling geen probleem. Van ventileren naar ECHT koelen. Dit unieke systeem combineert sensorgestuurde sproeiers met luchtstroom.

Met de vorige hele hete zomer nog in gedachten neemt het belang van het koelen van koeien toe. Cow Cooling is het natsproeien van koeien in combinatie met een sterke luchtstroom. Zo verdampt het water op de koeien en ‘trekt’  de warmte uit het lichaam. Net als bij de mens; na een dip in het water voelt elke zuchtje wind al koud aan.

Cow Cooling van DeLaval

  • Voorkomt hittestress
  • Houdt melkproductie op peil
  • Verhoogt de voeropname
  • Stimuleert koeverkeer
  • Aansturing door sensoren aan het voerhek
cow cooling

Schuimreiniging: sneller, beter & veiliger

Nu het voorjaar weer in de lucht hangt begint het ook weer te kriebelen voor een voorjaarsschoonmaak. Een goed moment om de melkstal en het tanklokaal eens een extra schoonmaakbeurt te geven.

Met Hygiëne wordt ook een belangrijke basis voor diergezondheid gelegd. Zeker kalveren zijn kwetsbaar en worden direct vanaf de geboorte blootgesteld aan allerlei ziekteverwekkers. Regelmatig schoonmaken en desinfecteren is dus zeker geen overbodige luxe. Vergeet ook afkalf- en ziekenstallen en klauwbekapruimtes niet.

Nu bij 20 liter schuimreiniger een gratis vloertrekker excl. steel.

schuim melkstal
gratis vloertrekker delaval

Klaar voor de weidegang met afrastering van DeLaval

Probeer nu de premium palen met extra versterkte voet en topisolator. Ook een vernieuwd assortiment draad en lint.

Wij hebben een compleet en goed geprijsd assortiment afrastering, ideaal om verplaatsbare afrasteringen te maken bij de weidegang. De premium paaltjes met versterkte voet zijn duurzaam en hebben een handige top-isolator zodat de hele lengte van de paal benut kan worden.

Het assortiment draad en lint is aangepast; hiermee hebben we nog betere geleiding, met dezelfde of verbeterde treksterkte. En met betere geleiding kun je langere omheiningen maken of nemen ze minder stroom.

afrastering

Product in de kijker!

Biofoam Plus – Stevig schuim voor het gemakkelijk verwijderen van vuil – verzorgt de speenhuid.

Schone spenen = minder bacteriën

biofoamPlus