Acties Oktober – November 2018

Likstenen

Koeien hebben zout nodig voor goede gezondheid en productie. Maar de zoutbehoefte verschilt per dier en per moment.

Met de Feedtech Liksteen kan elk dier opnemen naar behoefte. Het is een harde liksteen die luxeconsumptie voorkomt. Een liksteen niet alleen voor melkvee, maar ook geschikt voor droge koeien en jongvee.

Tijdelijk extra voordeel!

Speendesinfectie

Wat is voor u belangrijk? Excellente bacteriedoding, superieure speenconditie of gewoon een goede dip. Wij hebben altijd een passende oplossing.

Het celgetal daalde de afgelopen jaren licht, hoe is dat bij u? Een lager celgetal betekent dat andere bacteriën meer kans krijgen, vooral de omgevingsgebonden kiemen. Hoe houdt u dit onder controle? Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Weg met uw oude scheerapparaat!

Verlies geen tijd en scheer gemakkelijk, snel en schoon met een nieuw scheerapparaat.

Wees tijdig voorbereid op het scheerseizoen! De nieuwste generatie scheerapparaten hebben een comfortabele scheerhoek, zijn ergonomisch gevormd en stiller en zuiniger in gebruik. Door de ideale scheerhoek kunnen ook moeilijker plaatsen gemakkelijk bereikt worden. De R2 is een uitstekend draadloos scheerapparaat, met een oplaadtijd die korter is dan de scheertijd.

nu €50,- voor uw oude apparaat bij aankoop van een nieuw DeLaval scheerapparaat

Buiten donker, binnen licht. LED-verlichting zoals het hoort te zijn.

De voordelen van LED-verlichting zijn de lange levensduur en energiebesparing. Met onze LED-verlichting doen we er nog een schepje bovenop door gebruik te maken van blauw licht, speciaal voor de koe, waardoor we met een lager lux-niveau (en dus lager energieverbruik) toch genoeg stimulatie van de koe verzorgen. Door slim te dimmen loopt het systeem volautomatisch.

De laatste jaren is er meer en meer aandacht voor lichtuitstoot. Onze LED-verlichting geeft nauwelijks lichtuitstoot en brengt alleen verlichting waar we dat willen hebben, namelijk binnen de stal.

Het voordeel van “goede” verlichting over een verlengde periode is in verschillende onderzoeken bewezen:

  • Een hogere melkgift
  • Beter laten zien van tochtigheid
  • Actievere koeien
  • Makkelijker herkennen van wondjes, slijmuitscheiding etc.
  • Betere groei van en gezondere kalveren