Kalvermelkmobielen Milk ‘n’ Roll

De kalvermelkmobielen van Milk ‘n’ Roll zijn uitermate geschikt voor zowel het opwarmen en bereiden van koemelk als voor melkpoeder. Tijdens het verhittingsproces mag de melk niet worden blootgesteld aan hotspots en moet deze op drinktemperatuur worden bereid. Het geavanceerde verwarmingssysteem van Milk’n’Roll heeft geen hotspots waar melk kan verbranden en aan de tank kan blijven plakken. Hierdoor wordt de melk snel opgewarmd en blijft de melkkwaliteit gegarandeerd.

Met deze handige kalvermelkmobiel kan je de melk voor je kalveren bovendien probleemloos vervoeren over het erf, zodat de bereide melk in korte tijd verdeeld en het warmteverlies geminimaliseerd kan worden. Milk ‘n’ Roll biedt de perfecte oplossing voor het voeren van kalveren in iglo’s of individuele kalverhokken. Daarnaast kan je met het snelle en praktische doseersysteem voeren in maar liefst 9 verschillende doseringsniveaus.

Deze kalvermelktaxi belooft hoge prestaties met zijn robuuste, praktische, veilige en gebruiksvriendelijke ontwerp. Milk’n’Roll One is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Daarom zijn alle componenten gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en gaan ze lang mee. Deze onderdelen zijn ontworpen voor ruwe omgevingen.  Het innovatieve ontwerp van het Milk’n’Roll-reinigingssysteem verwijdert bovendien de melkresten in de doseerpomp en slangen volledig. Zo is de hygiëne bij de volgende kalvervoedering gegarandeerd.

Kortom: we gaan voor eenvoudig onderhoud en een probleemloze werking.

Bespaar tijd en arbeidskosten door gebruik te maken van onze melkmobiel. Deze mobielen zijn beschikbaar in verschillende groottes en volumes, zodat je makkelijk het meest geschikte toestel kan kiezen voor de omvang van jouw bedrijf. Voor meer toelichting kan je terecht bij onze vertegenwoordigers. Informeer ook zeker bij hen naar de alle opties, toepassingen en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Milk 'n' Roll

Sterktes van de Milk ‘n’ Roll:

 • Krachtig bodemroerwerk
 • Verwarmplaat op het volledige bodemoppervlak
 • Tijdsturing voor verwarmen en/of pasteuriseren
 • Vrij programmeerbare doseerhoeveelheden
 • Handige opbergbakjes
 • Afstandsbediening met of zonder display
 • Platform voor chauffeur
 • Krachtige spoeling
 • Traploze en stuurbare wiel aandrijving
 • Led verlichting voorop en aan de zijkanten
 • Dubbele wand voor pasteuriseren
 • Instelbaar statief voor afstandsbediening
 • Laadklep voor melkemmers

Kalvermelkmobiel Milk ‘n’ Roll Mobile

Deze melkmobiel is beschikbaar in uitvoeringen vanaf 100 tot 280 liter en wordt mechanisch aangedreven. Er zijn verschillende rij-opties mogelijk dankzij de mechanische aandrijving van de Milk ‘n’ Roll Mobile. Enerzijds is een vaste, eenvoudig instelbare snelheid voorhanden. Anderzijds kan je ervoor opteren om via de joystick enkel een variabele beweging vooruit en achteruit te maken.

De Milk ‘n’ Roll Mobile is uitgerust met een krachtig 4-wielig onderstel met uitgebalanceerd zwaartepunt, waardoor hij extreem stabiel en krachtig is. Bovendien zorgt de combinatie van enerzijds de hoge bodemvrijheid en anderzijds de grote voorwielen voor veilig rijden, zelfs op ruw terrein. Terwijl de voorwielen automatisch worden vergrendeld in de ruststand, zet de mechanische parkeerrem de kalvermelkmobiel in een veilige parkeerstand op hellingen.

De brede dekselconstructie maakt het vullen en spoelen van de tank uiterst makkelijk, bovendien beveiligen de koppelscharnieren de gebruiker tegen verwondingen veroorzaakt door het vallen van het deksel.

Milk 'n' Roll Leenaerts
Milk'n'Roll Mobile
Milk'n'Roll Mobile
Milk'n'Roll Mobile

Kalvermelkmobiel Milk ‘n’ Roll One

Deze melkmobiel is beschikbaar in uitvoeringen vanaf 160 tot 220 liter en wordt niet mechanisch aangedreven.

De Milk’n’Roll One kalvermelkmobiel met zijn 3 wielchassis geeft zonder enige moeite 360° bewegingsvrijheid. Dankzij het compacte ontwerp kan één enkele gebruiker de melktaxi hanteren en gemakkelijk door smalle ruimtes gaan. Dankzij de grote voorbanden kan de kalvermelkmobiel sneeuw, grind en trappen eenvoudig aan. Bovendien zorgt de mechanische parkeerrem ervoor dat de kalvermelkwagen veilig kan worden geparkeerd, zelfs op hellingen.

Milk 'n' Roll One
Milk'n'Roll One
Milk'n'Roll One
Milk'n'Roll One
Verschillende formaten Milk 'n' Roll