Service

Toerboetiek

U zit nooit zonder uw dagelijkse gebruiksartikelen zoals reinigingsmiddel, filterwatten en speendipmiddelen. Dat is de zorg van onze Toerboetiekers. Met een vrachtwagen vol artikelen en een vracht aan praktisch en gedegen kennis gaan onze Toerboertiekers dagelijks op weg naar u.

Met een uitgekiende route komen ze frequent bij u langs om de verschillende producten op het gebied van uiergezondheid, boerderij benodigdheden en koe comfort te leveren. Met de juiste kennis en praktisch inzicht kunnen zij u voorzien van de dagelijkse gebruiksartikelen en uw een passend antwoord geven op uw vragen. Met andere woorden: Toerboetiekers Bert, Jan en Marc voor uw bedrijf, elke dag.”

Inservice

DeLaval InService™ begrijpt de behoeften van de klant en speelt daar op de juiste manier op in. DeLaval InService™ adviseert, biedt preventief onderhoud en een storingdienst die dag en nacht bereikbaar is. U kiest de service die bij u past. Geplande service draagt in hoge mate bij aan het optimaal presteren van melkveebedrijven, zeker nu de bedrijfsgrootte en de complexiteit van de apparatuur toenemen.

  • Optimale prestaties
  • Goede melkkwaliteit
  • Professionele service
onderhoud melkmachines

onderhoud melkinstallatie