Installatiewerken

Bij een stalrenovatie of een nieuwbouwproject komt veel kijken. Vanaf stap één van uw project staat Leenaerts Agro Techniek voor u klaar met technisch en deskundig advies omtrent de elektriciteits- en watervoorzieningen in uw stal.

Elektriciteitsvoorziening

Leenaerts Agro Techniek voert alle elektriciteitswerken uit in eigen beheer. Hierdoor kunnen we niet alleen de volledige installatie monteren, maar ook compleet elektrisch aansluiten. Bovendien denken we ook met u mee om een energiezuinige installatie te bekomen. Graag adviseren we u dan ook bij het implementeren van energiebesparende maatregelen. Daarnaast voorzien we ook frequentiesturing op de verschillende pompen, motoren, ventilatoren en ledverlichting.

Wij stellen bijkomend 24/7 een gratis alternator ter beschikking voor onze klanten. In momenten van nood helpen we onze klanten graag verder.

installatie voorzieningen

Elektriciteit

Watervoorziening

Water is in allerlei vormen en met allerlei doelen aanwezig op ieder landbouwbedrijf. Of het nu gaat om het opvangen van regenwater, het voorzien van drinkwater voor uw dieren, of de reiniging van uw melkinstallatie en koeltank, wij zorgen ervoor dat het water de juiste weg vindt. Aangezien water een zeer kostbaar goed is, reiken we u bij het uitdenken en installeren van waterleiding ook waterbesparende maatregelen aan. We zoeken samen met u naar de meest efficiënte manier om met uw water om te gaan.

U kan bij ons terecht voor o.a. boilers en regenwaterpompen, maar ook warmteterugwinning op de koeltank of platenkoelers.

waterleiding
waterleiding
waterleiding