Installatiewerken

Bij een stalrenovatie of een nieuwbouwproject komt veel kijken. Vanaf stap één van uw project staat Leenaerts Agro Techniek voor u klaar met technisch en deskundig advies omtrent de elektriciteits- en watervoorzieningen in uw stal.

Melkrobot-en-stalinrichting-7

Elektriciteitsvoorziening

Leenaerts Agro Techniek voert alle elektriciteitswerken uit in eigen beheer. Hierdoor kunnen we niet alleen de volledige installatie monteren, maar ook compleet elektrisch aansluiten. Bovendien denken we met u mee om een energiezuinige installatie te bekomen. Graag adviseren we u dan ook bij het implementeren van energiebesparende maatregelen. Daarnaast voorzien we frequentiesturing op de verschillende pompen, motoren, ventilatoren en ledverlichting.

Wij stellen bijkomend 24/7 een gratis alternator ter beschikking voor onze klanten. In momenten van nood helpen we onze klanten graag verder.

Watervoorziening

Water is in allerlei vormen en met allerlei doelen aanwezig op ieder landbouwbedrijf. Of het nu gaat om het opvangen van regenwater, het voorzien van drinkwater voor uw dieren, of de reiniging van uw melkinstallatie en koeltank: wij zorgen ervoor dat het water de juiste weg vindt. Aangezien water een zeer kostbaar goed is, reiken we u bij het uitdenken en installeren van waterleiding ook waterbesparende maatregelen aan. We zoeken samen met u naar de meest efficiënte manier om met uw water om te gaan.

U kan bij ons terecht voor o.a. boilers en regenwaterpompen, maar ook warmteterugwinning op de koeltank of platenkoelers.

Hoiax boiler

Høiax is opgericht in 1927 en is de oudste fabrikant van warmwaterboilers in Noorwegen. Vanwege de hoge vraag naar de producten van Høiax zijn doorheen de jaren steeds nieuwe, innovatieve productiemethoden ontwikkeld. Dit merk staat bekend om kwaliteit en degelijkheid. De RVS warmwaterboilers van Høiax worden vandaag bijgevolg geïnstalleerd in heel Scandinavië.

Dat is dan ook meteen de reden waarom Leenaerts Agro Techniek de warmwaterboilers van Høiax opgenomen heeft in haar productgamma. Zo hebben we verschillende modellen ter beschikking, met elk hun eigen specifieke productsterktes. Ben je op zoek naar een boiler die bestand is tegen een hoog kalkgehalte in het water? Of eerder naar een boiler die specifiek ontwikkeld werd voor gebruik op boerderijen en industriële keukens? We staan je graag bij met het zoeken naar de beste oplossing voor jouw situatie!

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Ons team van adviseurs zit voor je klaar. Wij geven je graag advies of een vrijblijvende offerte.
Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in.