Melkrobot

Bij de DeLaval VMS melkrobot draait het om u als melkveehouder, om meer efficiëntie en een hoger rendement. Het is een melksysteem dat ons in staat stelt om elk bedrijf, elke veehouder, elke koe, zelfs elk kwartier, apart te behandelen door het proces aan te passen aan de individuele behoeften. Dit om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, uw koeien, uzelf en uw familie.

  • Winstgevendheid verbeteren
  • Meer melk per arbeidsuur
  • Gezondere koeien
  • Beste melkkwaliteit

Producten

V300 melkrobot

V310 melkrobot

Applicaties voor onze melkrobots

DeLaval PureFlow
Het begint allemaal met de voorbehandeling. DeLaval PureFlow reinigt niet alleen de spenen, het bereidt de koe ook voor op het melken.

DeLaval InSight
Tijdens het melken leert en brengt DeLaval InSight telkens in kaart hoe de plaatsing van de spenen is. DeLaval InSight leert zelf hoe efficiënt aan te sluiten, door elke melkbeurt opnieuw uier en spenen in kaart te brengen.

DeLaval InControl
DeLaval InControl maakt het eenvoudig om uw DeLaval VMS V300 te bedienen en te controleren en helpt u betere beslissingen te nemen.

RePro
De RePro is een module die enkel beschikbaar is bij een V310 melkrobot. Deze applicatie zorgt voor een automatische dracht- en tochtcontrole van de koe. Zo ontdekt u niet alleen de voortplantingsstatus van uw koeien, maar kan u ook vroegtijdig afwijkingen in de vruchtbaarheidscyclus detecteren. Via meldingen in uw gekoppelde DelPro- applicatie ontvangt u de meest recente informatie en afwijkende waarden. Zo kan u de veestapel meteen aansturen en pro-actief ingrijpen, met lagere dierenartskosten en gezondere koeien tot gevolg. De gemiddelde kost per koe zal eveneens dalen, aangezien de koeien op het juiste moment drachtig krijgen zorgt voor een betere lactatieperiode.

De familie Van Bedts over hun melkrobot van Leenaerts Agro Techniek.

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Ons team van adviseurs zit voor je klaar. Wij geven je graag advies of een vrijblijvende offerte.
Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in.