Toerboertiek

Onze toerboetiek gaat de boer op! Met hun volledig uitgeruste vrachtwagen komen onze toerboetiekers op regelmatige tijdstippen bij u langs. Zij kunnen u voorzien van alle kleine boerderijbenodigdheden: van dipmiddel, reinigingsmiddel en filters, tot borstels, laarzen en weide-afrastering. Zij zijn steeds bereid om een woordje uitleg te geven bij onze producten, en zullen ook steevast meedenken naar een oplossing op maat binnen ons productassortiment.

Een 360° blik op uiergezondheid – Van onderzoek, naar productie tot de verkoop bij DeLaval!

Ons divers productgamma

Dip- en spraymiddelen

Melkfilters

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Klauwgezondheid

Ligcomfort

Ventilatie en cow koeling

Koeborstels

Kalveropfok

Vliegenbestrijding

Werkkledij

Afrastering

Scheerapparaten

Topro

Topro Animal Health producten zijn al jaren op de Nederlandse markt beschikbaar voor de professionele veehouderij. Topro weet wat er leeft in de sector; duurzaamheid, dierwelzijn, antibiotica-reductie en milieu-aspecten zijn belangrijke thema’s die spelen in de veehouderij.

Houdt dieren gezond

Topro helpt o.a. melkveebedrijven duurzaam te produceren door de dieren gezond te houden, waardoor de life-time-productie per koe wordt verhoogd. Wanneer zaken fout dreigen te gaan is tijdig bijsturen op elk detail belangrijk.

Topro deelt kennis

Als kennispartner van onze veehouders spelen zij in op belangrijke maatschappelijke thema’s als duurzaamheid en dierwelzijn.

Topro Cow Programme

Voor het bestaansrecht van een rundvee- of melkveebedrijf is een duurzame veestapel essentieel. Een belangrijk onderdeel binnen het thema duurzaamheid is de levensduur van melkkoeien. Op dit moment gaat de gemiddelde melkkoe ongeveer drie lactaties mee.

Wat zou het u, als melkveehouder, opleveren als uw koeien 5 in plaats van 3 lactaties meegaan?

Het financiële voordeel kan oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar! Als u uw koeien langer aanhoudt, bespaart u opfokkosten en kunt u meer melk produceren binnen uw huidige fosfaatreferentie.

Ze denken mee over elk detail, want It’s about details!

Webshop

Neem contact op met onze toerboetieker, of bestel uw producten rechtstreeks online via de Topro Webshop.

Bekijk ook onze dealerpagina!

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Ons team van adviseurs zit voor je klaar. Wij geven je graag advies of een vrijblijvende offerte.
Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in.