Koeling

Koeltanks

Met onze kwalitatief hoogwaardige en volledig roestvaststalen koeltanks zullen we nooit de goedkoopste zijn, maar wel keer op keer weer bewezen de beste! Leverbaar in diverse soorten met verschillende maatvoeringen maakt dat onze koeltank nieuw, maar ook gebruikt een gewild product is.

Configuraties

Silotank DX3S
Koeltank DXCE
Koeltank DXCR
Koeltank DXCEM

silo koeltank

Compact Waterchillers

De compacte waterchillers van DeLaval vormen een onbegrensde koeloplossing voor veehouders die hun uitstekende melkkwaliteit willen borgen. De robuuste units zijn gemaakt voor een maximaal koelvermogen bij een minimale energiebehoefte. De CWC-unit zorgt voor het snel en doeltreffend koelen van de melk wanneer deze via de platenkoeler vanaf het melkpunt naar de koeltank stroomt.

https://www.delaval.com/nl/onze-oplossingen/melken/koeling/compact-waterchillers

Warmteterugwinning

Wanneer er via een koelmachine een product wordt gekoeld, dan wordt er tegelijkertijd ook verwarmd. Ons concept wint de product- maar ook de compressor-restwarmte terug. Iedereen claimt het meest rendabele systeem te hebben, maar alleen wij bewijzen het! Onze WTW neemt alleen de warmte wanneer deze het heetst is en dus ook het meest veilig, denkt u hierbij aan Legionellagroei bij lagere temperaturen. Ook komt onze WTW in aanmerking voor de EIA.

https://www.delaval.com/nl/onze-oplossingen/melken/koeling/warmteterugwinning/

Platenwisselaars

Wij bieden een breed scala aan platenwisselaars voor iedere toepassing, van automatische tot traditionele melksystemen en van rvs tot titanium platen voor de industrie. Onze platenwisselaars hebben een unieke constructie waarmee elke druppel product, gegarandeerd minimaal twee keer zijn warmte kan overdragen of juist opnemen voor het de platenwisselaar verlaat. Dit maakt de DeLaval platenwisselaar tot de meest rendabele wisselaars beschikbaar op de markt. Ook komen onze platenwisselaars in aanmerking voor de EIA.

https://www.delaval.com/nl/onze-oplossingen/melken/koeling/platenwisselaars/