Deskundig opwarmen en vervoeren van melk

De kalvermelkmobiel van Milk ‘n’ Roll is zowel geschikt voor het opwarmen en bereiden van melkpoeder, als voor het opwarmen van verse koemelk. Tijdens het verwarmingsproces van melk, mag de vloeistof niet worden blootgesteld aan hotspots. Het geavanceerde verwarmingssysteem van Milk’n’Roll zorgt ervoor dat er geen hotspots aanwezig zijn waar de melk kan verbranden en aan de tank kan blijven plakken. De melk wordt dus probleemloos en snel op drinktemperatuur verwarmd, waardoor de melkkwaliteit gegarandeerd blijft.

Met deze handige kalvermelkmobiel kan je de melk voor je kalveren bovendien probleemloos vervoeren over het erf, zodat de bereide melk in korte tijd verdeeld wordt. Het warmteverlies wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Milk ‘n’ Roll biedt de perfecte oplossing voor het voeren van kalveren in iglo’s of individuele kalverhokken. Daarnaast kan je met het snelle en praktische doseersysteem voeren in maar liefst 9 verschillende doseringsniveaus.

Deze kalvermelktaxi belooft hoge prestaties met zijn robuuste, praktische, veilige en gebruiksvriendelijke ontwerp. De Milk’n’Roll is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Daarom zijn alle componenten gemakkelijk schoon te maken en gaan ze lang mee. Deze onderdelen zijn ontworpen voor ruwe omgevingen.  Het innovatieve ontwerp van het Milk’n’Roll-reinigingssysteem verwijdert bovendien de melkresten in de doseerpomp en slangen volledig. Zo wordt de hygiëne bij de volgende kalvervoedering gegarandeerd.

Kortom: we gaan voor eenvoudig onderhoud en een efficiënte werking!

Voordelen Milk'n' Roll

Bespaar tijd en arbeidskosten door gebruik te maken van onze Milk ‘n’ Roll melkmobiel. Deze melkmobiel is beschikbaar in verschillende groottes en volumes, zodat je makkelijk het meest geschikte toestel kan kiezen voor de omvang van jouw bedrijf. Voor meer toelichting kan je terecht bij onze vertegenwoordigers. Informeer ook zeker bij hen naar de alle opties, toepassingen en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Sterktes van de Milk ‘n’ Roll:

 • Krachtig bodemroerwerk
 • Verwarmplaat op het volledige bodemoppervlak
 • Tijdsturing voor verwarmen en/of pasteuriseren
 • Vrij programmeerbare doseerhoeveelheden
 • Handige opbergbakjes
 • Afstandsbediening met of zonder display
 • Platform voor chauffeur
 • Krachtige spoeling
 • Traploze en stuurbare wielaandrijving
 • Led verlichting voorop en aan de zijkanten
 • Dubbele wand voor pasteuriseren
 • Instelbaar statief voor afstandsbediening
 • Laadklep voor melkemmers

Milk 'n' Roll Mobile

Deze melkmobiel is beschikbaar in uitvoeringen met een inhoud vanaf 100 tot 280 liter en wordt mechanisch aangedreven. Er zijn verschillende rij-opties mogelijk dankzij de mechanische aandrijving van de Milk ‘n’ Roll Mobile. Enerzijds is een vaste, eenvoudig instelbare snelheid voorhanden. Anderzijds kan je ervoor opteren om via de joystick volledig zelf vooruit en achteruit te rijden.

De Milk ‘n’ Roll Mobile is uitgerust met een krachtig 4-wielig onderstel met uitgebalanceerd zwaartepunt, waardoor hij extreem stabiel en krachtig is. Bovendien zorgt de combinatie van enerzijds de hoge bodemvrijheid en anderzijds de grote voorwielen voor veilig rijden, zelfs op ruw terrein. Terwijl de voorwielen automatisch worden vergrendeld in de ruststand, zet de mechanische parkeerrem de kalvermelkmobiel in een veilige parkeerstand op hellingen.

De brede dekselconstructie maakt het vullen en spoelen van de tank uiterst makkelijk, bovendien zorgen de koppelscharnieren ervoor dat het deksel niet zomaar dicht kan vallen.

Milk 'n' Roll One

Deze melkmobiel is beschikbaar in uitvoeringen vanaf 160 tot 220 liter en wordt niet mechanisch aangedreven.

De Milk’n’Roll One kalvermelkmobiel heeft slechts 3 wielen, waardoor hij zonder enige moeite 360° bewegingsvrijheid geeft. Dankzij het compacte ontwerp kan één enkele gebruiker de melktaxi hanteren en gemakkelijk door smalle ruimtes gaan. Dankzij de grote voorbanden kan de kalvermelkmobiel sneeuw, grind en trappen eenvoudig aan. Bovendien zorgt de mechanische parkeerrem ervoor dat de kalvermelkwagen veilig kan worden geparkeerd, zelfs op hellingen.